Стажанти (The Internship)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2013. Режисьор: Шон Леви Сценаристи: Джаред Стърн, Винс Вон С участието на: Оуен Уилсън, Винс Вон, Макс Мингела, Бруно Амато, Дилан О'Браян, Асиф Мандви, Джош Гад, Джон Гудман, Джесика Зор, Джон Майкъл Уедърли, Джоана Гарсия, Роуз Бърн и др. Комедия.

За филма:

Режисьорът на комедиите Night at the Museum (Нощ в музея) и Date Night (Луда нощ) и на хитовия екшън Real Steel (Жива стомана) - Шон Леви - е подготвил поредното филмово забавление за феновете си. Новата лента на канадеца е озаглавена The Internship и отново е комедия.

Сценаристи на филма са Джаред Стърн (познат с работата си над Mr. Popper's Penguins (Пингвините на г-н Попър) и The Watch (Съседска стража) и Винс Вон (The Dilemma, The Watch), на когото е поверена и една от главните роли.

Партнира му номинираният за "Оскар" Оуен Уилсън, когото повечето от вас вероятно са гледали в Midnight in Paris (Полунощ в Париж) на Уди Алън, както и в комедията Wedding Crashers, в която също се снима заедно с Вон. Към актьорския състав на The Internship се присъединяват и Роуз Бърн (I Give It a Year, Damages), Джон Гудман (Argo, Flight) и Джесика Зор (Gossip Girl).

Историята:

Били (Винс Вон) и Ник (Оуен Уилсън) са продавачи, чиято работа е обезсмислена от дигитализацията. Опитвайки се да докажат, че не са ненужни и прекалено стари, двамата се включват в стажантска програма на Google заедно с цяла орда гениални току-що завършили колеж хлапета.

Сподели.