Спряха снимките на Fast & Furious 7 заради смъртта на Пол Уокър

Pinterest LinkedIn +

След внезапната смърт на американския актьор Пол Уокър (Paul Walker) този уикенд Universal Pictures очаквано спряха снимките на Fast & Furious 7 (Бързи и яростни 7).

Екшънът трябваше да е в кината на 11 юли 2014 г., но трагичните събития от последните дни определено промениха плановете на екипа. 

Според The Wrap режисьорът Джеймс Уан (James Wan) и продуцентите на филма не са давали никакви обещания за това как и дали ще продължи историята на Доминик Торето и неговия екип, както и кога ще излезе евентуалната седма част от поредицата.

Вероятно е колегите и приятели на Уокър да продължат работата си по лентата в началото на 2014 г., като не се знае обаче как ще бъде променен сюжетът и каква съдба е предвидена на един от главните герои - Брайън О'Конър.

Актьорът, който направи своя дебют във Fast & Furious още в първия филм от франчайза през 2001 г., загина на 30 ноември в катастрофа. 

Той се вози със своя колега и приятел Роджър Родас (Roger Rodas), като вероятно причина за фаталното произшествие е прекалено висока скорост и загуба на контрол върху автомобила.

Сподели.