Спират MM. Окончателно!

Pinterest LinkedIn +

Излъчването на музикалния канал ММ ще бъде окончателно прекратено.

Медийната корпорация Modern Times Group, чиято собственост са телевизиите Nova, Diema, Diema 2, Diema Family и MM, ще кандидатства за издаване на лиценз за нов спортен канал - Нова Спорт, който ще стартира през първата половина на 2010 година и ще се разпространява чрез кабелните и сателитните оператори в страната.

"Зрителите имат силна нужда от български спортен канал, който да доставя качествено съдържание от най-добрите световни спортни събития. Много сме щастливи да отговорим на техния интерес с Нова Спорт", коментира Якоб Андерсън, изпълнителен директор на Нова телевизия и Диема.

"Музикалната телевизия MM допринесе много за развитието на групата и ни сме благодарни на всички, с които работихме заедно през тези години", казва още Андерсън.

Новината за окончателното спиране на ММ идва, след като на 31 декември 2008 година от ефира на телевизията бяха свалени всички предавания, а освен това масови съкращения споходиха екипа на медията.

Единственото предаване, което успя да оцелее след промяната в концепцията на ММ, бе тематичното предаване за рок музика "Фрактура", с автор и водещ Васко Катинчаров.

Сподели.