Spice New Year Eve – най-мащабното новогодишно парти в България!

Pinterest LinkedIn +

East 17, Sonique, 2 Unlimited, Capella, Jenny от Ace of Base, La Bouche и Rozalla пристигат в София, за да посрещнат заедно с българските си фенове новата 2023 г. на грандиозно парти!

Тази новогодишна нощ ще бъде епична! 12 часа, 4 зали, 3 сцени, гала вечеря, най-добрите street food кухни, барове с подбрани напитки и авторски коктейли, разнообразни атракции и над 20 световноизвестни артисти на едно място. Това е рецептата за запомняща се новогодишна нощ. Световни хитове, изпълнени на живо, емблематични трибют концерти на "Backstreet Boys", "Spice Girls", Роби Уилямс и Ейми Уайнхаус ще направят нощта незабравима.

Spice New Year Eve e проект на емблематичния Spice Music Festival! Най-доброто от Spice Music Festival през годините, допълнено от силна DJ подкрепа – Switch Disco /UK/, Guru Josh Project /UK/, Sonique /UK/ и познати родни имена ще забъркат естествената кулминация на любимите ни SHAME партита.

Купонът ще бъде разделен в четири зали:

SPICE MUSIC Stage – East 17, 2 Unlimited, Sonique, Capella, Rozalla, La Bouche, Jenny Berggren from Ace of Base

Tribute Hall – Backstreet Boys, Spice Girls, Robbie Williams, Tina Turner, Amy Winehouse

SHAME Party – DJ zone – Switch Disco, Sonique, Guru Josh Project и още…

GALA Dinner Hall – специална VIP зала с резервирано място на маса по избор; гала вечеря с четиристепенно меню /блок маса/ и включена празнична наздравица; достъп до ексклузивен коктейл бар и други.

Бъди част от най-мащабната новогодишна дискотека. Билетите са в продажба, но не чакай последния момент! Капацитетът на Inter Expo Center е ограничен, затова побързайте да купите билети за най-голямото парти с музика от 90-те тук: https://ticketstation.bg/bg/p3997-fest-eve-a-spice-new-year .

Съвсем скоро очаквайте и информация за артистите, които очакваме и на лятното издание на Spice Music Festival!
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.