Панайот Панайотов се завръща триумфално в Бургас – на сцената на "Spice Music Festival"

Pinterest LinkedIn +

Грандиозният скандал между Панайот Панайотов и Кичка Бодурова от преди няколко седмици роди нов хит – песента „Мижав интерес“, който Панайот Панайотов записа заедно с "Deep Zone".

В края на юни Панайот Панайотов обяви, че няма да пее на предварително уговорения с певицата концерт в Летния театър на Бургас заради „мижав интерес“. Парадоксално това предизвика огромен интерес към „момчето, което говори с морето“, множество комични реакции и – нов хит!

Това е музикалната комична версия на скандала с концерта, на който Панайот Панайотов не пя заради „мижав интерес“. Решихме да се позабавляваме и да го увековечим с песен“ – споделя Дидо от "Deep Zone", на когото му хрумва идеята.

Парчето ще има своята премиера през септември, но специално за "Spice Music Festival" Панайот Панайотов ще го изпее предпремиерно на сцената на бургаския фестивал на 7 август 2022!

"Spice Music Festival" ще се проведе за четвърти пореден път на пристанище Бургас на 5, 6 и 7 август 2022 г. На сцената ще се качат носителят на две награди "Грами" Shaggy, шведският изпълнител с персийски корени Arash, легендарните "Gipsy Kings", изпълнителите на тоталния хит на 90-те „Macarena“ - "Los del Rio", DJ SASH, Bellini, Dario G, италианската изпълнителка Gala, германската евроденс сензация Cascada, ирландската поп група "Liberty X", нидерландската певица и танцьорка Loona, евроденс дуото "Magic Affair" и испанският изпълнител Chimo Bayo, Down Low, Basic Element, Baby D, Londonbeat, изпълнителите на Ламбада, Fab Morvan от "Мили Ванили", "The Weather Girls" с вечния им хит „It’s Raining Men“, Ottawan с „Hands Up“, „D.I.S.C.O.” и "Boney M.Xperience", бившата вокалистка на „M People“ Хедър Смол, "Трик", "Трамвай №5", Искрен Пецов и шоуто "Deep Zone All Stars".

Билети за фестивала може да купите от https://ticketstation.bg/bg/p3214-space-music-festival като можете да изберете между тридневни билети, комбинирани билети, както и еднодневни билети. Членовете на Fest Club могат да се възползват от 25% отстъпка при покупка на някой от последните ТРИДНЕВНИ билети за фестивала, а ЕДНОДНЕВНИ билети на преференциална цена от 60 лв. може да купите от магазини „На тъмно“ в цялата страна.

"Spice Music Festival" се организира от „Културно-масова дейност“ ЕООД и “Фест тийм“ ЕООД.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.