"Spice Music Festival" за пети път в Бургас. Вижте кои звезди ще се качат на сцената през 2023 г.!

Pinterest LinkedIn +

"Spice Music Festival" се завръща в Бургас на 04 и 05 август 2023 г. с много изненади за почитателите на музиката на 90-те. За своя пети рожден ден фестивалът направи допитване до феновете си кои звезди искат да видят отново и това е причината SNAP!, C-Block и NANA да се качат за втори път на бургаска сцена.

Заедно с тях в програмата на фестивала ще видим още от най-любимите изпълнители на музиката от 90-те до днес – Alexia, Apache Indian, Culture Beat, DJ Quicksilver, S.T.S.B. FKA Fun Factory, Kate Ryan, Lucenzo, N-Trance, Paradisio, U96, както и специалното завръщане на "Гумени глави"!

Както винаги, запазете си първия уикенд на август за незабравимата фиеста на пристанище "Бургас" – неповторимата атмосфера на "Spice Music Festival" ще ви пренесе в едни от най-вълнуващите музикални години и ще ви зареди с нови спомени за дълго.

Билети могат да бъдат закупени онлайн от Ticket Station Bulgaria, както и в магазини "На тъмно" и мрежата на Fast Pay.

"Spice Music Festival" се организира от „Културно-масова дейност“ ЕООД и “Фест тийм“ ЕООД с ексклузивната подкрепа на Община Бургас.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.