"SPICE Music Festival" започва ден по-рано с безплатно парти

Pinterest LinkedIn +

Най-големият фестивал на българското Черноморие ще започне в центъра на Бургас на 3 август с безплатно парти за всички

Остават броени дни до петото издание на най-големия музикален фестивал на Черноморието ни - "SPICE Music Festival", който тази година ще се проведе на 4 и 5 август 2023.

Ден по-рано, обаче, на 3 август 2023 от 17 часа в центъра на Бургас ще има Warm up party със специални гости – DJ Marty G, Surmata Hary & SPICE Music band и Свет Радославов със специалното си шоу „90`s violin show”.

Събитието е безплатно и ще се случи на любимо за бургазлии място – пространството до Часовника.

А на следващия ден в Бургас пристигат едни от най-големите звезди на световната сцена от 90-те – SNAP!, FUN FACTORY, NANA, Dr Alban, Alexia, Apache Indianq, Culture Beat, Kate Ryan, LUZENCO, N Trance, Paradisio, DJ Quicksilver, U96 и българската формация Гумени Глави, които планират да взривят публиката с легендарните си хип-хоп парчета, оставили незаличима следа в българската музикална история през 90-те.

Качествен звук, впечатляващи ефекти и за пета поредна година незабравима атмосфера – това ви очаква първият уикенд в Бургас, а билети за SPICE Music Festival могат да бъдат закупени онлайн от Ticket Station Bulgaria, както и в магазини На Тъмно и мрежата на Fast Pay.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.