Спенс се гаври брутално с шефа на СЕМ и Криско в "Палим, палим" (Видео)

Pinterest LinkedIn +

СССР (от Сам Съм Си Рекърдс) изстреля пореден куршум срещу Криско в "Палим, палим" - най-новата интелектуална собственост на звукозаписния лейбъл на Спенс, който е и главният идеолог и герой в парчето.

"Искаме повече творби по медиите от артисти като Спенс и Ицо Хазарта (говорим си за хип хоп сега) и по-малко промиване на мозъци с ненадарени комерсиални човечета. Някой ще каже, че всеки си избира какво да слуша. Да ама не башш", се казва във водещия коментар под видеото към "Палим, палим" в YouTube (цитиран без редакция), подкрепен с повече от 250 положителни гласа на други потребители. Апел, уважен напълно безпристрастно и нетенденциозно от Avtora.com - най-голямата независима лайфстайл медия в България.

С "Палим, палим" самият Спенс атакува както небезизвестния си колега, провокирал сериозни обществени дебати с последния си проект "Видимо доволни" (ft. Мария Илиева), така и председателя на СЕМ (Съвета за електронни медии) доц. Георги Лозанов, в чийто образ се превъплъщава сензационно достоверно.

Един от ключовите моменти във видеото е на самия му финал, когато "доц. Лозанов" и "Криско" се договарят да осъществят съвместен проект, ласкаейки се един друг сред облаци дим...


Сподели.