Спектакълът от патриотичното турне на "Комиците" в Стара Загора

Pinterest LinkedIn +

Грандиозният спектакъл от патриотичното турне на шоуто "Комиците" в Стара Загора ще излъчи bTV в неделя, 16 септември, от 20:00 часа. Градът на липите беше поредната спирка от националната обиколка на любимите комедийни актьори, която се проведе през август. Турнето на Любо Нейков, Кръстю Лафазанов, Христо Гърбов, Руслан Мъйнов, Ненчо Илчев, Васил Драганов, Петко Петков-Шайбата и Ева Тепавичарова беше под надслов "Кръвта вода не става", посветено на 100-годишнината от Балканската война. Специален гост бе водещият на предаването "Нека говорят…" и автор на рубриката "Операция "Слава" – Росен Петров.

Зрителите ще видят едно изпълнено с емоции и патриотизъм шоу, което не само ще ги разсмее, а ще ги накара да се почувстват горди, че са българи. Те ще видят и уникални кадри от Балканската война.

Тази година в турнето на "Комиците" се включиха певицата Деси Добрева и световните шампиони по бийтбокс и пример за успели млади българи SkilleR и Pe4enkata. Заедно с Деси и актьорите, публиката ще изпее със сълзи на очи "Хубава си, моя горо" и ще развее българските знамена. Патриотичното настроение ще бъде допълнително приповдигнато и от Руслан Мъйнов, който ще изпее право българско хоро с фолклорен ансамбъл "Нашенци" от Стара Загора. На финала на шоуто зрителите ще станат свидетели и на едно изключително емоционално изпълнение – всички участници в спектакъла ще изпълнят заедно възрожденския химн на Чинтулов "Къде си, вярна ти любов народна?".

В неделя, 16 септември, bTV и „Комиците” ще просълзят телевизионната аудитория и от смях с неповторими скечове с участието на някои от любимите герои от шоуто – Сашето и Ванката, Тазобедрев и Ахилесов, Любо Нейков в ролята на Бойко Борисов, Руслан Мъйнов, който се превъплъщава в ролята на водещия на телевизионната игра "Познай коя е тази дума" и др. 

Сподели.