Speedhunters Pack вкарва нови режими и маниашки тунинг в Shift 2 Unleashed на 17 май

Pinterest LinkedIn +

На 17 май Electronic Arts ще издадат Speedhunters Pack – нов ъпдейт с добавено съдържание за хитовия рейсър Shift 2 Unleashed, който потребителите на PlayStation 3 и Xbox 360 ще могат да закупят срещу $10 (800 MSP). Както подсказва заглавието на пакета, той е вдъхновен от общността на уеблог сайта Speedhunters.com, обединена от общата си страст - авто тунинга.

Speedhunters Pack ще вкара нови попълнения в автомобилния парк на Shift 2 Unleashed и добави няколко нови режима и надпревари. Въпросните модове са Drag и Standing Mile. При първият печели онзи, който даде най-добро време за четвърт миля, докато при вторият победител е състезателят, достигнал най-висока скорост в рамките на пробег от една миля. Новите коли в ъпдейта също са две - World Racing Pro-FWD Reaper Scion tC на Chris Rado и Dodge Viper GTS на Koz, а освен тях в него са включени 12 Speedhunters тунинговани коли и шест допълнителни трасета.

Издадена на 31 март, Shift 2: Unleashed е 17-тото заглавие от най-успешната рейсинг поредица на всички времена - Need for Speed. Оригиналната версия на играта включва 145 коли на 37 производители и 36 различни трасета и поддържа онлайн мултиплеър режим с капацитет от 12 играчи.

Сподели.