Bethesda обяви три нови DLC пакета за Fallout: New Vegas

Pinterest LinkedIn +

Обявеният в първата половина на април пач за хитовата ролева игра на Obsidian Entertainment - Fallout: New Vegas, вече е факт и от Bethesda спазиха обещанието си да обявят официално следващия ъпдейт с добавено съдържание за заглавието, който бе забавен заради разработката на въпросния пач.

Анонсът на компанията обаче, представя не един, а три пакета с ново съдържание за New Vegas, в това число отдавна разконспирираният Honest Hearts, който ще излезе първи – на 17 май. DLC #2 - Old World Blues, ще се появи през юни, а месец след това - Lonesome Road.

И трите пакета ще излязат едновременно за Windows, Xbox 360 и PlayStation 3 и ще могат да бъдат закупени срещу $10. Чрез тях главният герой в играта ще бъде въвлечен в нови, извънредно интересни, но не по-малко опасни изпитания – в Honest Hearts керванът му ще бъде нападнат от племе, населяващо националния парк на Юта, а при опита му да се завърне в Мохаве ще се натъкне на кървав конфликт между мисионерите от Нов Кананит и мистериозния Изгорял мъж.

Old World Blues разкрива генезиса на мутиралите чудовища в Мохаве и превръща главния герой в жертва на научен експеримент, а Lonesome Road идва с мисия, зададена от куриера Одисей, представен в началото на New Vegas, до място, от което никой досега не се е върнал.

Сподели.