Ал Пачино отново става бос на мафията в Gotti: Three Generations

Pinterest LinkedIn +

Ал Пачино (Al Pacino) е потвърдил участието си в биографичната криминална лента Gotti: Three Generations, проследяваща историята на прочутия бос на мафията Джон Готи и неговите наследници.

Проектът получи благословията на самия Джон Готи младши, който лично се е срещнал с изпълнителя на главната роля във филма – Джон Траволта (John Travolta). Пачино ще влезе в образа на един от неговите най-приближени сътрудници и важна фигура в клана Гамбино – Нийл Делакроче.

Подобен е персонажът, определен за третото голямо име в актьорския състав на Gotti: Three Generations, с чиято режисура след оттеглянето на Ник Касаветис (Nick Cassavetes) се зае Бари Левинсън (Barry Levinson) – Джо Пеши (Joe Pesci); той ще се превъплъти в Анджело Ругиеро. На този етап са потвърдени още изпълнителите на ролите на г-жа Готи – съпругата на Джон Траволта, Кели Престън, на тяхната дъщеря Ейнджъл – истинската дъщеря на сем. Траволта – Ела Блю Траволта, и на Ким Готи – съпругата на Джон Готи младши, чрез която Линдзи Лоън (Lindsey Lohan) ще се опита да реабилитира кино кариерата си.

Интерпретаторът на Джон Готи младши предстои да бъде избран, като слуховете говорят, че това ще е звездата от Transformers - Шая Лебьоф (Shia Labeouf). Междувременно към продукцията се присъедини Джеймс Тобак (James Toback), чиято задача е да ревизира сценария на Лео Роси. Левинсън и Тобак работиха заедно по Bugsy, а Левинсън и Пачино – по игралния филм на HBO You Don`t Know Jack, oтличен с Emmy.

Сподели.