"Специалистите" е най-новото предаване на Нова ТВ

Pinterest LinkedIn +

От тази събота професионалисти с дългогодишен опит от няколко държави ще разискват практични теми в ефира на Нова ТВ в най-новото предаване "Специалистите". Два типа експерти на екрана – лекари и духовни специалисти, ще дават полезни съвети, свързани със здравословния начин на живот, красивия външен вид, добрия тонус и вътрешната хармония. В ролята на водеща зрителите ще видят и чаровната Маги Желязкова, позната от ефира на Нова ТВ от участието си във втория сезон на Vip Brother.

Още в първия ден от уикенда, тази събота, от 12 часа ще бъдат представени здравните специалисти, а тяхната първа тема е "Как пороците влияят на здравето". 

Вторият екип от съветници на екрана е изцяло в дамски състав, а неговата основна задача ще бъде да напомни за онова, което хората често забравят в забързаното си ежедневие. Акцентите в тази тематична половина ще бъдат поставени върху въпросите за психиката и възможностите на нашето мислене, начините да постигнем вътрешна хармония и удовлетвореност.

В първия епизод на предаването на въпроса "Можем ли да избягаме от съдбата?" ще отговорят Илиана Чаушева (Гюкчен), парапсихолог и лечител, Галя Бел, йога практик и рейки мастер, Кристина Сунгарска, нумеролог и ученик на известната българска астроложка Нели Колева, както и София Тзавелла, позната като телевизионен репортер от няколко доказани в ефира предавания.

Изненади няма да липсват, защото в сценария са предвидени експерименти и провокации към хора от публиката в студиото, а в бъдеще разнообразните теми дават заявка да представят завладяващи истории, които изцяло ще променят нагласите.

Сподели.