Спечели пропуск за шоуто на "Говорещия с кучета" Cesar Millan в София!

Pinterest LinkedIn +

Avtora.com подарява два пропуска за предстоящото шоу на "Говорещия с кучета" Cesar Millan в София на 23 март 2017 г. в зала "Арена Армеец".

За да имате шанс да се сдобиете с пропуск, напишете под тази публикация оригинална или забавна случка с вашия домашен любимец, смешен виц, свързан с домашни любимци, или просто защо искате да присъствате на шоуто на Cesar Millan. Споделете тази страница с приятели, за да гласуват за вашия коментар. Ние пък ще изтеглим двама печеливши измежду 10-те най-харесвани коментара. 

Надпреварата продължава до 23:59 часа на 16 март, а имената на спечелилите покани от Avtora.com ще обявим на 17 март в 10:00 сутринта. 

Междувременно все още продължава регистрацията за участие на кучета в шоуто. Някои от регистрираните домашни любимци имат шанс да се качат на сцената и да бъдат включени в демонстрациите на Cesar Millan, който ще покаже техники за преодоляване на проблемите им.

Това може да се случи на следния сайт
В селекцията могат да се включат само притежателите на билет за представлението на "Говорещият с кучета", а формата в сайта, която трябва да бъде попълнена, съдържа информация за домашния любимец и проблемите му, данни за стопаните, както и баркод на закупения билет.

Сподели.