Вижте как може да се срещнете със Cesar Millan преди шоуто му в София

Pinterest LinkedIn +

Най-запалените почитатели на Cesar Millan у нас ще имат уникален шанс да се запознаят лично с него преди излизането му на сцената в зала "Арена Армеец" на 23 март. Цената на срещата (или т. нар. M&Г), по време на която Говорещият с кучета ще дава автографи и ще се снима с феновете си, е 150 лева и е вече в продажба.

Пропуск за М&Г може да бъде закупен само в комплект с билет за шоуто, без значение на каква стойност е той. Важно е да се отбележи, че на срещата със Cesar няма да се допускат кучета, а само техни собственици и фенове.

Все още има билети за събитието, организирано от Loud Concerts, и те са в продажба в мрежата на Eventim и партньорите им в цялата страна. Цените на билетите започват от 59 лева и зависят от местоположението в залата. 

Продължава регистрирането на кучета, които имат шанс да се качат на сцената и да участват в демонстрациите на техники за преодоляване на проблемите им. Това може да се случи на този уебсайт. 

В селекцията могат да се включат само притежателите на билет за представлението на "Говорещият с кучета", а формата в сайта, която трябва да бъде попълнена, съдържа информация за домашния любимец и проблемите му, данни за стопаните, както и баркод на закупеният билет.

Корифеят в комуникацията с кучета сам ще направи финалния подбор седмица преди шоуто в зала "Арена Армеец". Собствениците на избраните кучета, които ще се качат на сцената на 23 март, ще бъдат уведомени по имейл и/или телефон. Всички домашни любимци, които ще участват в шоуто, задължително трябва да са ваксинирани, с чип и паспорт.

В залата няма да бъдат допускани кучета, освен подбраните да вземат участие в представлението.

Познат от телевизионното хитово реалити шоу "Говорещият с кучета", Cesar е безспорна водеща фигура, що се отнася до решаване на поведенчески проблеми при кучетата. По време на шоуто си у нас той ще сподели с публиката своята философия за доверието, уважението и любовта между животните и техните стопани. Европейската обиколка на Cesar Millan вече стартира от Мюнхен, а първото ми шоу у нас, на 23 март в зала "Арена Армеец", е с начало 20 часа. 

Сподели.