Спечели книгата "Търговецът на оръжие" от Хю Лори с Avtora.com и издателство Intense

Pinterest LinkedIn +

Avtora.com и издателство Intense подаряват 3 бройки от романа "Търговецът на оръжие". Книгата едва ли щеше да е толкова популярна, ако не ставаше дума за литературния дебют на звездата от култовия сериал "Доктор Хаус" - Хю Лори.

За да участваш в томболата, която ще определи тримата късметлии, е нужно да:

Отговориш на въпроса: Освен като актьор и писател, Хю Лори е известен и с още едно амплоа. Какво е то?

А) На музикант

B) На кулинар

C) На спортист

Изпратиш верния отговор, трите си имена и телефон за връзка на [email protected] с тема (Subject): House Book до 18:00 часа на 30 януари 2012 година.

Имената на тримата победители, изтеглени чрез жребий, ще бъдат обявени в 10:00 часа на 31 януари в Avtora.com, в страниците на Avtora.com във FacebookTwitter и Google+, както и в тази на издателство Locus.

Написана като перфектната пародия на шпионски филм, "Търговецът на оръжие" разказва историята на Томас Ланг – наемен убиец с добро сърце, оказал се в епицентъра на истинска каша, в която са забъркани поръчкови убийства, секретни служби, терористични организации и, разбира се, много красиви жени.

Иронична, шеметна, с неповторимо британско чувство за хумор - това е книга, която не само ще ви държи в напрежение до самия край, но и на моменти ще имате чувството, че чувате гласа на самия Хю Лори.

Сподели.