Спечели билет за концерта на Tarja Turunen с BLVD.bg!

Pinterest LinkedIn +

BLVD.bg - новият информационен гайд за музикални събития в България, подарява 3 билета за концерта на финландската суперзвезда Tarja Turunen, който ще се състои на 26 януари 2012 година в новата мултифункционална зала "Арена Армеец София".

За да участваш в томболата, която ще определи кои са тримата късметлии, виж правилата на играта ТУК.

Вече са известни подгряващите групи, които ще се качат на сцената в "Арена Армеец София" преди Tarja Turunen. Това са италианските банди Sylpheed и Scala Mercalli.

Шоуто на 26 януари ще е петото гостуване на Tarja Turunen в България, след два концерта на звездата в София, участие на фестивала Каварна Рок Фест 2010 и спектакъла й в Античния театър в Пловдив на 21 септември 2011 година.

Датата е част от световното турне на Tarja Turunen в подкрепа на актуалния й албум What Lies Beneath. След обиколката, певицата и групата й ще се съсредоточат върху записите на нов студиен проект и не възнамеряват да изнасят концерти в близките пет години.

BLVD.bg е новият онлайн информационен гайд за музикални събития в България, който по всяко време ще ти даде отговор на въпросите: Кога? Къде? Какво се случва?

BLVD.bg предоставя информация и възможност за покупка на билети за концерти.

BLVD.bg е оптимизиран за разглеждане в мобилни телефони, за да си в крак, където и да си.

УЧАСТВАЙ В ИГРАТА!

Сподели.