Спечели билет за Бичето и Пистамашина на Sunday Art Report с BLVD.bg

Pinterest LinkedIn +

BLVD.bg - новият информационен гайд за музикални събития в България, подарява 5 билета за първото издание на музикално-литературния фестивал Sunday Art Report за 2012 година. На 15 януари, на сцената в столичния клуб "Строежа" ще забият Бичето и Пистамашина, ХаХаХа Импро Театър ще правят компания на музикантите, а Светльо Витков ще представи новата си книга "Наръчник на кандидат-президента".

За да посетиш събитието безплатно, трябва да:

Публикуваш на стената на BLVD.bg във Facebook любимото си видео на един от участниците в Sunday Art Report на 15 януари в клуб "Строежа".

Изпратиш трите си имена и телефон за връзка на music@blvd.bg с тема (subject): Sunday Art Report до 16:00 часа на 13 януари 2012 година.

Имената на петимата късметлии, изтеглени чрез жребий, ще бъдат обявени в 16:30 часа на 13 януари в страниците на BLVD.bg, Avtora.com и Music Space във Facebook.

BLVD.bg е новият онлайн информационен гайд за музикални събития в България, който по всяко време ще ти даде отговор на въпросите: Кога? Къде? Какво се случва?

BLVD.bg предоставя информация и възможност за покупка на билети за концерти.

BLVD.bg е оптимизиран за разглеждане в мобилни телефони, за да си в крак, където и да си.

СПЕЧЕЛИ ПОКАНА ЗА НАГРАДИТЕ BEST DJ & BEST CLUB OF BULGARIA 2011

СПЕЧЕЛИ БИЛЕТ ЗА TARJA TURUNEN С BLVD.BG

Музикално-литературният фестивал Sunday Art Report се завръща за второ поредно издание след големия си миналогодишен успех. Кампанията, инициирана от "Строежа", отново ще разнообразява неделните вечери в следващите шест месеца. Този път, събитието ще се провежда веднъж на две седмици, а сред заложеното в програмата отново намират място множество разностилни музикални изпълнения, представяния на книги, театри, прожекции на филми и хумор.

Sunday Art Report на 15 януари започва в 19:00 часа. ХАХАХА Импро театърът е от 19:45 часа. Пистамашина ще започнат нестандартния си пърформънс в 21:00 часа. Светльо Витков и Сърмата Хари се очакват на сцената в 22:15 часа, а Бичето ще се появи малко преди 23:00.

Сподели.