Спечели билет за концерта Future Soul Divas на Рут Колева и Amalia & Opolopo oт Avtora.com!

Pinterest LinkedIn +

Avtora.com подарява 3 билета за съвместния концерт под надслов Future Soul Divas на Рут Колева и фънк дуото Amalia & Opolopo на 10 декември 2011 г. в Sofia Live Club!

За да участваш в томболата, която ще определи кои са тримата късметлии, които ще посетят фънк шоуто Future Soul Divas на Рут Колева и Amalia & Opolopo, трябва да:

Отговориш на въпроса: "Каква националност е дуото Amalia & Opolopo?"

Изпратиш верния отговор, трите си имена и телефон за връзка на [email protected] с тема (subject): Future Soul Divas

Публикуваш видео на Рут Колева, Amalia или Opolopo на стената на Avtora.com във Facebook с текст: "Аз искам билет за концерта Future Soul Divas от Avtora.com".

Крайният срок за участие в играта изтича в 17:30 часа на 8 декември. Имената на победителите ще обявим в 18:00 часа на 8 декември на www.avtora.com и Facebook страницата на Avtora.com.

Към Рут Колева и Amalia & Opolopo, на сцената в Sofia Live Club ще се присъедини и барабанистът и продуцент Васил Вутев - Soulization, който живее в Амстердам. На 10 декември Рут и Soulization ще представят съвместното си парче.

"Това е първият ни общ проект. Стилово песентa се доближава до музиката на Amalia & Opolopo, които имат уникално фънк звучене" коментира Рут.

Музикантите Amalia и Opolopo често се изявяват като дует, представяйки своите свежи фънк колаборации. С два албума зад гърба си за 2011 година - Art Slave на чаровната соул певица Amalia, и Voltage Controlled Feelings, създаден от талантливия DJ и кийбордист Opolopo, двамата доказват, че с наелектризиращия соул фънк са готови да завладеят света.

Сподели.