Спасителите на плажа се завръщат под режисурата на Робърт Бен Гарант

Pinterest LinkedIn +

За нов пълнометражен филм, вдъхновен от хитовия сериал Baywatch (Спасители на плажа), се говори отдавна. Сега най-сетне лентата е намерила своя режисьор в лицето на Робърт Бен Гарант.

Гарант е най-познат с работата си като сценарист/режисьор на спортната комедия Balls of Fury, както и на Night at the Museum.

Сценарият на предстоящата лента е вече готов, като по думите на сценариста Питър Толан историята няма да е базирана на събитията в сериала по никакъв начин.

За една от главните роли във филма преговаря Джъстин Тимбърлейк (Justin Timberlake), а Дейвид Хаселхоф (David Hasselhoff) споделя, че ще се завърне за камео (епизодично) участие и ще изиграе самия себе си.

Baywatch придобива огромна популярност през 90-те години и става една от най-гледаните продукции (вероятно заради брилянтната актьорска игра). Емблема на сериала до самия му край през 2001 г. остава русото изкушение Памела Андерсън (Pamela Anderson), като през него минават още Джейсън Момоа (Jason Momoa), Ясмин Блийт (Yasmine Bleeth), Криста Алън (Krista Allen) и др.

Сподели.