Spartacus: Blood and Sand тръгва премиерно по bTV от септември

Pinterest LinkedIn +

На 3 септември bTV ще започне излъчването на нашумелия исторически екшън сериал Spartacus: Blood and Sand, отличен със Saturn Award.

Световната премиера на шоуто се състоя през 2010 г. по телевизионния канал Starz. След края на първи сезон изпълнителят на главната роля в него, Анди Уайтфилд, се оттегли поради тежкото си здравословно състояние. Година по-късно – през септември 2011 г., той почина от рак в дома си. През 2012 г. бе излъчен вторият сезон на шоуто, по което в момента Ubisoft разработват видеоигра, носеща заглавието Spartacus: Vengeance.

Откъснат от родната си земя и жената, която обича, Спартак (Уайтфелд) е осъден в бруталния свят на арената, където кръвта и смъртта са върховно забавление. Но не всички битки се водят на пясъка. Коварството, корупцията и интимните удоволствия постоянно ще изправят Спартак пред изпитания. За да оцелее, той трябва да стане нещо повече от мъж. Повече от гладиатор. Той трябва да стане легенда.

Актьорският състав на Spartacus: Blood and Sand включва още Джон Хана, Матю Бонет, Луси Лоулес, Питър Менса, Ник Тараби, Вива Бианка, Лесли-Ан Бранд и др. Режисьор на продукцията е Стивън С. Де Найт. В Америка шоуто има рейтинг TV-MA, според който не се препоръчва на лица под 17-годишна възраст. В ефира на bTV Spartacus: Blood and Sand ще върви всеки делничен ден от 00:00 ч.

Сподели.