Ubisoft обявиха Spartacus Legends

Pinterest LinkedIn +

В началото на 2013 г. Ubisoft ще издадат Spartacus Legends – гладиаторски beat-'em-up, базиран на телевизионната поредица Spartacus: Blood and Sand на Starz Media, чийто четвърти, последен сезон също ще бъде излъчен премиерно догодина.

"Геймърите ще имат възможността да се почувстват като истински гладиатори, като се започне от тренировките в лудуса и се стигне до бруталните битки на арената, с които да се опитат да се превърнат в легенди", гласи анонсът на Ubisoft, които ще демонстрират Spartacus Legends в игрален вид на тазгодишния Comic-Con в Сан Диего.

Освен в кожата на Спартак, играчите ще могат да влязат в тази на Крикс или на войн, създаден по техен собствен вкус (и подобие). В случай че се спрат на Спартак, те ще изглеждат точно като Лиъм Макинтайър (актьора, избран за главната роля в сериала след смъртта на Анди Уитфийлд), който не само е озвучил репликите на дигиталния си двойник, но е бил въвлечен и в началните етапи от разработката на играта.

Първият анонс на Spartacus Legends е придружен с няколко кадъра от геймплея, а микросайтът на играта в Starz.com посочва като неин производител студиото Kung Fu Factory. Пак от там става ясно, че играта ще има само конзолни версии – за Xbox 360 и PlayStation 3, и ще бъде издадена в XBLA и PSN.

Сподели.