Sony вече ще пуска по две игри за всяка платформа, безплатни за PlayStation Plus абонатите

Pinterest LinkedIn +

Реформа в Instant Game Collection условията на PlayStation Plus направи повече от щастливи потребителите на PlayStation, след като Sony обяви, че още от юни всеки абонат на услугата ще може да започне да играе безплатно по две игри за всяка платформа – 2 за PS3, 2 за PS4 и 2 за PS Vita.

Същевременно от юли ще влезе в сила и друга промяна – игрите, които влизат в Instant Game Collection, ще стават достъпни за периода от първата сряда на текущия месец до първата сряда на следващия месец. Към момента в Instant Game Collection фигурират няколко заглавия с безплатен достъп, включени там преди доста време.

От Sony предупреждават, че скоро тези заглавия ще бъдат извадени от колекцията, съветвайки потребителите, които все още нямат PS Plus абонамент, да побързат да си закупят такъв, за да не пропуснат възможността да ги изиграят.

И така, игрите, които ще "напуснат" Instant Game Collection на 30 май, са Stick it to the Man, Payday 2, Brothers A Tale of Two Sons, Muramasa Rebirth и Everybody’s Golf, а тези, които ще влязат на 4 юни, са Pixeljunk Shooter Ultimate (Cross Buy), Trine 2: The Complete Story, NBA 2K14, Lone Survivor (Cross Buy), Dragon's Crown и Surge Deluxe.


Сподели.