Sonic Generations излиза за Xbox 360 и PlayStation 3 по Коледа

Pinterest LinkedIn +

Sega обявиха официално следващата игра от популярната по цял свят платформ- адвенчър поредица за таралежа Соник - Sonic Generations, с която ще бъде отбелязана 20-та годишнина на мултимедийния герой.

Заглавието ще излезе за Xbox 360 и PlayStation 3 по Коледа 2011 година и ще съчетава ретро с модерна визия както по отношение на графичните измерения, така и на самия Соник. Играчите ще могат да играят както с по-пухкавата му версия от 1991 година, така и със съвременната му дигитална и фитнес тренирана реинкарнация. Играта ще включва много от локациите от по-старите игри, но в HD формат, като ще предлага избор между 2D и 3D режими на игра.

И двете превъплъщения на Соник ще са с пълната си екипировка от филмовите продукции, с които се идентифицират, като ще имат за основна задача да открият кой е виновникът за отварянето на пространствените дупки, поради които много най-различни стари познайници от поредицата ще се завърнат в Sonic Generations.

В анонса на Sega се посочва още, че играчите ще имат на разположение "нова интерактивна меню система", чрез която да взаимодействат с персонажите и добиват съкровища.

Сподели.