Соня Васи идва в България, представя сингъл със Спенс

Pinterest LinkedIn +

На 1 юни в България ще пристигне първата Мис България и единствената българка, позирала за корицата на американскoто издание на "Playboy" - Соня Васи. По време на деветдневния си престой тя ще представи модната си колекция за сезон есен/зима 2006/2007 и сингъла "All The Pigs".

"All The Pigs" е записана преди година със специалното участие на Спенс. Тагава певицата, вокалистка на група Creep, изпратила на рапъра песента, която той много харесал и в която с удоволствие се включил, сподели за Avtora.com самият Спенс.
 
До момента "All The Pigs" не е излъчвана в български ефир, но сингъла вече е разпространен в по-големите радиостанции и излъчването му ще стартира до броени дни. Самата Соня Васи ще гостува в отделни предавания, за да промотира песента.
 
Както става ясно от биографията в официалния й сайт, модната кариера на Васи стартира по време на турнетата й с Creep. Заедно със сестра си тя основава модна компания и се утвърждава като дизайнер на аксесоари и дрехи - предимно шалове и пончота, ръчно плетиво с най-добрите прежди, внос от Италия. Едно бюстие с марката Sonia Vassi струва $100. За сравнение, шаловете на Gwen Stefani са на цена $125.
Сподели.