София Копола се зае с "обири на холивудски звезди" в новия си филм

Pinterest LinkedIn +

Носителката на Оскар София Копола (Sofia Coppola), която упорито следва по петите легендарния си баща Франсис Форд Копола, ще заснеме филм за банда млади престъпници от Лос Анджелис. Лентата ще е по мотиви от историята на групировка на име Bling Ring (известна още и като Bulgar Bunch).

Участниците в нея действат на територията на L.A. в периода от октомври 2008 до август 2009 година, като за това време десетки пъти проникват в домовете на различни знаменитости и обират ценности на обща стойност, достигнала три милиона долара.

Сред пострадалите от грабежите са звезди като Парис Хилтън (Paris Hilton), Орландо Блум (Orlando Bloom), Линдзи Лоън (Lindsay Lohan), Мегън Фокс (Megan Fox) и др.

По все още непотвърдена информация, продуцентите на филма предлагат на един от членовете на Bling Ring – Ник Пруго, да вземе участие в реализацията на лентата в качеството си на консултант. 

Очаква се с кинематографистите да сътрудничи и още едно име от групировката, Алексис Нейерс. Все още обаче София Копола не е дала повече яснота за това на какъв актьорски състав ще заложи и кога ще стартират снимките.

Сподели.