Sofia Coppola очаква момиченце

Pinterest LinkedIn +

Прочутата кинаджийка София Копола (Sofia Coppola) е бременна в седмия месец и вече няма съмнение, че очаква момиченце. Баща на детето е нейният приятел Томас Марс (Thomas Mars), вокал на френската рок група Phoenix.

С него 35-годишната режисьорка започва връзка след края на четиригодишния си брак с колегата си Спайк Джонуз (Spike Jonze), приключил с развод през 2003.

Копола, която е дъщеря на носителя на наградата Oscar режисьора Франсис Форд Копола (Francis Ford Coppola), също спечели филмовата награда за “Най-добър сценарий” през 2003 за “Изгубени в превода”.

Нейният последен филм, “Мария Антоанета” (“Marie Antoinette”), с участието на Кирстен Дънст (Kirsten Dunst) в главната роля, тръгва по кината в САЩ от днес.

Партнира й Джейсън  Шварцман (Jason Schwartzman), който играе ролята на съпруга й крал Луи XVI в уговорен брак между двете кралски семейства с цел скрепването на добрите им отношения и взаимни интереси. В саундтрака към филма пък участват групи като Bow Wow Wow, Adam and The Ants, New Order и Siouxsie.

Коментира се, че сценичните костюми във филма могат да конкурират тези от другия актуален хит “Дяволът носи Прада”, който е посветен на модната индустрия.

Както Avtora.com вече съобщи, филмът ще бъде излъчен в България за първи път на юбилейното издание на кинопанорамата Киномания, който ще се проведе в София между 3 и 23 ноември.

Сподели.