Софи Маринова след Евровизия 2012: Тръпката е уникална, догодина пак ще се явявам!

Pinterest LinkedIn +

Софи Маринова не скри своето разочарование след отпадането на песента й Love Unlimited от конкурса Евровизия 2012.

"Малко съм тъжна, защото не отидохме на финал, но тук две седмици се забавлявахме много, запознахме се с много колеги. Еуфорията наистина е голяма. Мога да кажа, че в момента ми е мъчно за България и искам да си идвам при всички вас", каза Софи Маринова в пряко включване по БНТ1 от Баку, минути след края на втория полуфинал на 24 май.

"Не мога да повярвам, че не казаха България, защото с целия екип се постарахме и като облекло, и като визия, да не говорим, че аз дадох всичко от себе си. Изпях песента с много любов и усмивка, не знам защо така се получи. Беше ми мечта да пея на такава голяма сцена и се радвам, че това се сбъдна. Така че, аз съм си го изживяла по мой си начин и съм щастлива", каза още Софи Маринова.

Както ви съобщихме, 10-те страни, взели участие във втория полуфинал, които се класираха за финала на Евровизия 2012 на 26 май, са Литва, Босна и Херцеговина, Сърбия, Украйна, Швеция, Македония, Норвегия, Естония, Малта и Турция. Те бяха определени от сбора между вота на публиката и гласуването на професионално жури.

"Доволна съм от представянето си. Догодина пак ще се явявам, защото тръпката е много голяма! Искам пак да изживея тези моменти, това ме зарежда и ме кара да се чувствам жива.

Пожелавам на всеки български изпълнител да усети това и да го изживее, защото е наистина прекрасно! Догодина пак ще се явявам, пак ще правя музика, стига България да ме избира и да праща мен", разкри Софи Маринова.

Софи Маринова не се класира за финала на Евровизия 2012>>


Сподели.