Социална игра по Walking Dead излиза във Facebook през април

Pinterest LinkedIn +

През месец април феновете на постапокалиптичния сървайвъл хорър жанр и хитовия телевизионен сериен филм на AMC The Walking Dead в частност ще могат да се преброят, добавяйки към профилите си във Facebook новото гейм приложение на RockYou, базирано на шоуто.

Първи достъп до играта ще получат потребителите, които дадат своя "Like" на страницата на AMC The Walking Dead Social Game във Facebook още сега. Единственото съобщение, публикувано от RockYou в нея, гласи: "Пригответе се да влезе в света на The Walking Dead Social Game. Изпълнявайте докарй мисиите, срещайте се с персонажите от шоуто и мобилизирайте своите приятели във Facebook, с които ще защитавате своя лагер от Ходещите. Ако ваш приятел бъде убит, внимавайте, той може да се завърне като един от Тях".

Според разпространеното от студиото прессъобщение, битките между хора и зомбите ще се водят на походов принцип, а местата, в които ще се развива действието, би трябвало да се сторят познати на феновете на шоуто, чийто първи сезон, излъчен през 2010 г., бе номиниран за Златен глобус в телевизионната категория за Най-добра серийна драма.

Вече са потвърдени осъществяването на трети сезон от поредицата, чийто идеен двигател е Frank Darabont, както и предстоящия рилийз на епизодична видео игра, разработвана от Telltale Games. Първата част от последната също трябва да се появи тази пролет.

Сподели.