Фен си на Madonna? Докажи го с Truth or Dare във Facebook

Pinterest LinkedIn +

Рекламната кампания на новия лайфстайл бранд на Madonna – Truth or Dare, и първия продукт от него – едноименният парфюм, създаден от парфюмериста Стивън Нилсен, работещ за лидера в тази индустрия - Givaudan, стартира на 28 март с премиерата на видео спот и социална игра, достъпна за потребителите на Facebook.

Наречена на бранда, който от своя страна е кръстен на името на популярната игра Истина или предизвикателство (Truth or Dare), тя е предназначена за почитателите на Кралицата на попа, тъй като изисква известни познания за кариерата й и голяма доза фенщина.

Разработена от Haven Agency, съвместно със самата Madonna и Live Nation (компанията, с която тя сключи един от най-скъпите договори в историята), Truth or Dare by Madonna: The Ultimate Fan Game има два режима на игра.

Първият е Truth (Истина) и представлява куиз с въпроси, свързани с нейната личност, като например "Къде е заснет видеоклипът към сингъла Jump".

Вторият е Dare (Предизвикателство) и е своего рода фото конкурс. Тук изискването е даденият играч да заснеме фотография, доказваща неговата Madonna-мания.

И в двата случая изпълнението на задачата води потребителя към регистрационна форма, чрез която си гарантира участие (стига да е жител на САЩ) в лотария с награди (Sweepstakes).

Неколцина късметлии от записалите се в Sweepstakes ще спечелят Grand Prize, включваща два билета за шоу на Madonna, MDNA литография в ограничен тираж, копие от 12-тия й студиен албум, който ще дебютира под No.1 в Billboard 200 в първата седмица на април, и шишенце с Truth or Dare, чиято световна премиера ще се състои през месец май.


Сподели.