Snoop Lion: Албумът Reincarnated е послание за мир и надежда!

Pinterest LinkedIn +

Първият албум, в който Snoop Dogg вече се подвизава под псевдонима Snoop Lion, официално излезе на 23 април. Reincarnated е вдъхновен от реге музиката, ямайската култура и растафарианството и представя популярния американски рапър в нова, съвсем различна светлина.

"Моята цел е да създавам истинска реге музика, която да отразява посланието за мир и надежда. Това е голяма част от това, което съм.

Reincarnated е изцяло посветен на преклонението и респекта ми към тези, които създават и обичат реге музиката и се надявам да я представим на изцяло нова публика. За мен е чест да създам този албум и уважавам всички, показали ми правилния път", обобщава Snoop Lion своя нов проект.

Reincarnated е продуциран от Diplo и Major Lazer. В албума Snoop Lion е записвал парчета с носителите на Grammy - Drake, Chris Brown и T.I, с рап титана Busta Rhymes, Akon, британката от албански произход Rita Ora, денсхол звездите Popcaan и Mavado, както и със своята 12-годишна дъщеря - Cori B.

Както е известно вече, хип-хоп звездата ще изнесе концерт в столичната зала "Арена Армеец" на 8 юли 2013 година по покана на MediaPro Entertainment.


Сподели.