SNL представя: Билбо Бегинс, Гандалф и Ам-гъл в The Office: Middle Earth

Pinterest LinkedIn +

Какво е общото между The Hobbit на Питър Джаксън и The Office на BBC? Жокер от приятел? Мартин Фрийман, разбира се!

В началото на XXI век, когато все още не бе толкова известен – още преди превъплъщенията му в Артър Дент от The Hitchhiker's Guide to the Galaxy и в Д-р Уотсън от Sherlock, британският актьор участваше в британската версия на The Office, влизайки в образа на Тим Кантърбъри. Едва десетилетие по-късно, Фрийман получи главната роля в кино трилогията The Hobbit, чийто финал - The Battle of the Five Armies – излиза по екраните в цял свят на 19 декември.

Финалът на The Hobbit обаче не означава, че Билбо Бегинс и компания ще останат без работа! Вярно, не толкова динамична и изпълнена с приключения, опасности, магии, битки и т.н., но пък с фиксирано работно време и безплатно кафе.

"Човек не си избира колегите, нито може да избере с кого ще тръгне да изпълнява куест", философски отбелязва Билбо (Фрийман), влизайки в образа на Тим Кантърбъри от The Office в този легендарен скеч на Saturday Night Live.

Естествено, в същия този офис са и Гандалф, който пуска мръсни шегички в стил Дейвид Брент, Ам-Гъл, a.k.a Смеагол, който намира своя пръстен в купа с желе, и Тауриел в ролята на рецепционистката, която представлява романтичен интерес за Билбо.


Сподели.