Нов постер на The Hobbit: The Battle of the Five Armies

Pinterest LinkedIn +

Огнедишащ дракон, огромна армия и зрелищни картини обещават грандиозен завършек на популярната трилогия.

Създателите на The Hobbit: The Battle of the Five Armies (Хобит: Битката на петте армии) зарадваха феновете на поредицата с нов постер с колосални размери, предвещаващ вълнуващи сцени и емоции в края на последното пътуване в Средната земя. 

 

Филмът ще сложи завършек на неочакваното епично пътешествие, на което тръгва Билбо Бегинс заедно с Дружината на джуджетата и Торин Дъбощит. Лентата се явява последна част от трилогията на Питър Джаксън (Peter Jackson), посветена на приключенията на младия Билбо Бегинс.

Припомняме ви, че във втория филм от поредицата, озаглавен Hobbit: The Desolation of Smaug (Хобит: Пущинакът на Смог), Билбо и джуджетата попадат в коварни земи, населени с орки, гоблини, огромни паяци и най-различни магьосници, а след съдбоносната си среща с Ам-Гъл на брега на подземното езеро младият Билбо се сдобива с Пръстена, притежаващ необикновени качества.

Премиерата на The Hobbit: The Battle of the Five Armies (Хобит: Битката на петте армии) в САЩ е насрочена за 17 декември 2014 г., а от 19 декември ще се завърти по кината у нас.

Сподели.