"Снежният човек" излиза по кината утре

Pinterest LinkedIn +

Майкъл Фасбендър (поредицата "X-Men"), Ребека Фъргюсън ("Мисията невъзможна: Престъпна нация"), Шарлот Генсбур ("Денят на независимостта: Нова заплаха"), Вал Килмър ("The Doors") и носителят на Оскар Джей Кей Симънс ("Камшичен удар") са звездите в "Снежният човек" – смразяващ трилър на режисьора на "Дама, поп, асо, шпионин" Томас Алфредсон, заснет по едноименния роман на Ю Несбьо. Филмът ще излезе по кината в петък, 13 октомври.

Когато главният инспектор на елитна полицейска група (Фасбендър) започва разследването на убийство по време на първия сняг, опасенията му, че неуловим сериен убиец отново се е развилнял, се засилват с всеки изминал ден. С помощта на находчива новобранка (Фъргюсън) полицаят ще трябва да разнищи случаи на повече от десетилетие, както и най-новия такъв, с надеждата, че ще успее да надхитри злодея, преди да е паднал следващият сняг.

"Снежният човек" е продуциран от Тим Беван и Ерик Фелнър ("Теорията на всичко", "Клетниците"), както и от Робин Слово ("Дама, поп, асо, шпионин") и Пиодор Густафсон ("Мъжете, които мразеха жените"). Филмът е заснет изцяло в Норвегия – градовете Осло и Берген, както и в местността Рюкан. 


Сподели.