Smurfs USB памети – смърфирайте данните си

Pinterest LinkedIn +

Ако искате да научите дете на това колко е важно сигурното съхранение на дигитални данни, едва ли има по-лесен и забавен начин от това да вземете за помощници известни анимационни герои!

Сигурността и правилното съхранение на данните е нещо, на което повечето от нас обръщат много малко внимание. Поне докато не ни изчезне някой супер важен файл и не започнете да се тюхкате защо не сте направили back-up. Най-лесният начин за съхранение на ценна дигитална информация е на обикновена USB флаш памет. Но защо флашката трябва да е обикновена?

Представяме ви серията USB памети с облика на популярните фантастични герои Смърфовете, с които можете да зарадвате малки и големи (а защо не и себе си?). Смърф-флашките са оригинален лицензиран продукт и идват в четири разновидности – кокетната Смърфиета, мъдрия Татко смърф, умника Брейни и Черния смърф. За последния дори не знаехме, че съществува – нали всички трябваше да са сини?! Симпатягата обаче е напълно оригинален и е част от смърфското село още от 1963 г.

Изключително леки и приятни на външен вид, те могат и да се закачат за всеки ключодържател и да станат още по-леснопреносими. По всяка вероятност на ключовете на детето ви вече висят всевъзможни дрънкулки, така че една такава Смърф-памет ще бъде интересна добавка към колекцията.

Имате избор между 4 и 8 гигабайтови варианти – напълно достатъчни за голямо количество снимки, песни, игри и всякакви други неща, които бихте искали да запазите за по-дълго време. С изключение на това двете версии не се различават на външен вид. Фигурките са на цена от 29 и 39 лв. в зависимост от вместимостта си, но урокът, който можете да предадете с тях, може да се окаже безценен.

Купи Смърфиета 4GB от ТУК

Купи Смърфиета 8GB от ТУК

Купи Татко смърф 4GB от ТУК

Купи Татко смърф 8GB от ТУК

Купи Брейни 4GB от ТУК

Купи Брейни 8GB от ТУК

Купи Черния смърф 4GB от ТУК

Купи Черния смърф 8GB от ТУК

Сподели.