Слушалките Razer Adaro бяха представени на тайно парти в София

Pinterest LinkedIn +

Добра музика, професионални танцьорки, зона за снимки и много награди – това са само част от съставките на партито в столичния клуб Ялта, с което беше представена новата серия слушалки на марката за гейминг продукти Razer.

Ексклузивното събитие на 19 юни 2014 г. бе достъпно само за 300 избрани фенове на Razer. Сред тях бяха и 20 читатели на Avtora.com, които спечелиха двойни покани дни преди събитието. Никой освен тях не знаеше локацията на партито, което посрещна първата градска лайфстайл серия слушалки на Razer в София.


Грижата за настроението в заведението бе поверена на резидентите на Ялта DJ Stefan Popov и DJ Runo и на чаровните момичета на Razer. Те раздадоха много награди, сред които и първите слушалки Adaro Stereo и Adaro DJ в България. В специално отделената тестова зона всеки от гостите можеше да се убеди сам в качествата на моделите.

Razer Adaro серията включва четири модела слушалки с различно предназначение. Adaro Stereo са леки и мобилни over-ear слушалки, създадени за тези, които предпочитат по-обемен звук, но не искат да жертват в негово име свободата на движение. Формата и обемът на корпуса са специално съобразени с 40-милиметровите говорители, осигурявайки богато аудио преживяване с ясни тонове - всичко това с тегло едва 168 грама.


Adaro In-Ears са компактни и удобни тапи, подходящи за ползване с мобилни устройства и плейъри в движение. Използваните в тях материали и решения (корпус от фрезован алуминий и плоски кабели с усилени накрайници) гарантират висока издръжливост. За чистия и силен звук се грижат оптимизирани 10-милиметрови говорители с подсилен бас. Плоският кабел намалява оплитането на слушалките, а трите размера взаимозаменяеми уплътнения помагат за оптимална изолация на външните шумове.

Adaro Wireless са безжична версия на Adaro Stereo. Те спестяват главоболията с оплитащи се кабели и максимално разстояние до устройството. Bluetooth 4.0 връзката ги прави универсално съвместими с мобилните телефони и осигурява аудио със CD качество. Вградената презареждаема батерия позволява нон-стоп музика до 20 часа.


Adaro DJ са подходящи както за ежедневна употреба, така и за аудио миксинг и мониторинг на записи в студиото или лайв сетове на сцената. Те са създадени по препоръки на няколко световни диджея, а по време на партито на 19 юни 2014 г. спечелиха одобрението и на DJ Stefan Popov и DJ Runo. Моделът се отличава с по-мощни 50-милиметрови говорители, както и с допълнително подсилена рамка с уплътнение, подобрена шумоизолация и възможност за въртене на наушниците на 90 градуса.

Моделите Razer Adaro вече са налични за поръчка в Ozone.bg

Сподели.