20 Март 2018, 01:49

Слушалки Klipsch Mode M40 – неочаквано добра изненада

Google+ Pinterest LinkedIn +

Когато говорим за слушалки, големите имена са известни на всеки – Beats by Dre, JBL, Sony и много други. Все марки, на които можете да се доверите. Има обаче и марки, които далеч не са толкова популярни, а, честно казано, заслужават да бъдат.

Такава марка е Klipsch – американска компания за аудио продукти, чието име, за наше щастие, се налага само да изпишем, тъй като нямаме никаква представа как се произнася. Това не е бранд, който ще намерите просто където и да било, което обаче не означава, че са световнонеизвестни.

Днес ще поговорим за техните слушалки Klipsch Mode M40 (цена 299 лв., намалена от 499 лв.) – един продукт, колкото стилен, толкова и практичен. Това са слушалки за мобилни устройства, при които основното е наличието на специална Active Noise Canceling технология, изолираща външния шум.

Klipsch Mode M40

На първо място да споменем външния им вид – Klipsch Mode M40 са налични в цветова гама, която, честно казано, не срещаме често. За разлика от други производители, които залагат на стандартните червено, синьо, жълто или други по-популярни цветове, този модел е издържан в меднокафяво, плавно преливащо в черно. Резултатът е наистина впечатляващ.

Освен като форма Mode M40 са отлични и като функция – от вътрешната страна са изработени от memory материали, с чиято помощ слушалките се наместват спрямо формата на главата ви, така че да не ви убиват и да са удобни дори при продължително носене. Производителят твърди, че са изработени от висококачествени материали, използвани в оптичната индустрия, но това нищо не ни говори и звучи като маркетингов трик, така че го игнорираме.

Слушалките са направени за работа с мобилни устройства и са съвместими с всяка джаджа с 3.5 мм аудио жак, така че ще можете да ги ползвате с всичко. Естествено, трябва да споменем, че са "Made for iPhone" – любителите на Ябълката отново са с едни гърди напред. Както вече споменахме в описанието на външния вид, няма да ви е срам да ви видят на улицата с тях.

Klipsch Mode M40

Що се отнася за честоти, съпротивления и т.н., това са все неща, които са твърде сухи, за да бъдат описвани тук, можете да ги намерите на сайта на производителя. А и както неведнъж сме споменавали, избягваме опитите да пресъздадем звуково усещане в текстов формат.

Ако си търсите слушалки с атрактивен външен вид, с които да започнете есента, Mode M40 е чудесен избор. Визията, комфортът и аудио възможностите правят тези слушалки идеален партньор за саунд в движение.

Купи Klipsch Mode M40 ТУК

Сподели.