Слуховете разтърсват лагера на Velvet Revolver

Pinterest LinkedIn +

Сайтът Metal Sludge, който първи разпространи слуховете, че китаристът Slash и басистът Дъф Маккаган (Duff McKagan) на бандата Velvet Revolver се събират с Аксел Роуз (Axl Rose) и Guns n' Roses за лятно турне и че Slash се е изпокарал с Velvet Revolver и напуснал групата, пусна нова клюка.

Според нея Дъф бил приет в рехабилитационна клиника, защото пак “имал проблеми”. Сайтът цитира анонимно писмо, според което пак Дъф отишъл в клиниката в планините близо до Сиатъл, която му е помогнала предишния път и в която се е лекувал и Уейланд.

Часове след появата на слуха, Рик, уебмастърът на фен сайта на групата, пуснал във форума обява, че това било измишльотина.

“Дъф ме помоли да кажа на всички, че този слух е много далеч от истината”, пише на сайта. “В момента той е във ваканция със семейството си.”

Междувременно, въпреки слуховете за разправии и клиники, бандата всъщност работи по втория си албум и то с рап продуцента Фарел Уилямс (Pharrell Williams).

Според списание “Billboard”, освен с групата, Уилямс работи и с вокалиста им Скот Уейланд (Scott Weiland) по песен, озаглавана “Happy”, която най-вероятно ще бъде включена в соловия му албум.

Уилямс е потвърдил пред списанието, че работи с Velvet Revolver, но не дал повече подробности.

Междувременно самият Уеланд казал за “Billboard”, че за разлика от първия албум, в който песните били по-скоро малко сами за себе си, във втория щяло да има сериозна концепция.

Сподели.