Slash отрича слуховете за раздяла с Velvet Revolver

Pinterest LinkedIn +

Китаристът на Velvet Revolver, Slash, отрече слуховете, които се появиха напоследък, че се разделя с бандата.

Според сайта Blabbermouth.net, Slash казал, че доколкото му било известно, все още бил в групата и опровергал твърденията, които се завъртяха напоследък, че си бил събрал вещите от репетиционната и си заминал. Според слуховете, разправиите между него и групата започнали когато жена му Пърл се опитала да се меси в бизнес делата на Velvet Revolver и достигнали пика си след намесата на адвокати. Според Blabbermouth те се опитали да посредничат между Slash, Дъф Маккаган (Duff McKagan) и някогашният им другар Аксел Роуз (Axl Rose), с когото в момента се съдят за правата върху старите песни на Guns n' Roses.

За момента няма официално изявление от Velvet Revolver по повод тези слухове. Не е ясно и дали бандата ще осъществи предварителните си планове да влезе в студио на 10-ти април, за да започне записите на втория си албум, след двойно-платинения дебют от 2004-та “Contraband”.

Междувременно, представител на Аксел Роуз, опроверга и ширещите се слухове, че някогашните членове на Guns Slash, Дъф и Изи Страдлин (Izzy Stradlin), навиват Аксел да се съберат за лятно турне.

Сподели.