Слух: Галена се е разминала с арест за проституция в Лондон

Pinterest LinkedIn +

Звездата на Пайнер Галена, отличена с над една дузина награди на Планета ТВ, е приключила скорошната си визита в Лондон по начин, за който едва ли би искала да си спомня. Тя е била спряна от местни полицаи, готови да я арестуват, виждайки в нейно лице... проститутка.

Разполагайки със свободно време до полета си след края на участие в лондонския клуб Ruby Blue, Галена тръгнала да се разхожда в мегаполиса, но направила грешката да се отдели от антуража си, оставайки без близко обкръжение в малките часове, при това в твърде оскъдно облекло.

Според разкриващата случилото се публикация на в. "Всеки ден" попадайки в полезрението на патрулиращи полицаи в този вид и час, сексапилната певица била припозната от тях за проститутка.

Затруднена да обясни на английски език каква всъщност е професията й, Галена се оказала изправена пред реална заплаха да бъде арестувана. В този момент обаче се намесили хора от компанията й и разсеяли съмненията на представителите на закона.
Какво й се е случило в Лондон самата Галена ще сподели в предаването "Звездно" на Планета ТВ на 22 април 2013 г. В своята страница във Facebook, която към 20 април 2013 г. има актив от 212 530 харесвания, звездата не споменава нищо във връзка с този инцидент.

Там обаче могат да бъдат видени много актуални нейни снимки, включително няколко кадъра от тези, които е публикувала в своя Instagram профил.

Сподели.