Звездата от "Гепи" Вини Джоунс купонясва с Галена и Преслава! Виж снимки!

Pinterest LinkedIn +

Едва ли има смисъл да ви питаме знаете ли кой е Вини Джоунс (Vinnie Jones)?! Култовата уелска звезда е позната не само на милионите фенове на футбола, които го свързват с бруталните му нарушения, докато бе действащ спортист, но и на голяма част от киноманите.

Вероятно е трудно да се отговори на въпроса дали Вини е по-успешен като футболист или като актьор, но е почти невъзможно можете да си представите заглавия като "Гепи" и "Две димящи дула" на Гай Ричи без каменната му физиономия.

Във вторник звездата пристигна в София, където ще остане няколко месеца, докато траят снимките на екранизацията на популярната игра Company of Heroes, в която ще изпълнява една от главните роли.

Но докато стартира официалният снимачен процес, Вини показа, че не пада по-далеч от колегите си като Жан-Клод Ван Дам и Силвестър Сталоун и избра популярен попфолк клуб, за да се позабавлява в първите си часове на родна земя.

Така уелсецът не пропусна да привлече вниманието в компанията на известни имена от бранша като Соня Немска, Роксана, Галена и Преслава.

Сподели.