Следващата Need for Speed ще е... Most Wanted от Criterion Games

Pinterest LinkedIn +

Ден, след като потвърдиха една от най-зле пазените тайни в индустрията, отнасяща се до съществуването на Dead Space 3, Electronic Arts обявиха коя ще е следващата игра от най-успешната от комерсиална гледна точка рейсинг поредица в историята – Need For Speed.

Озаглавена Need for Speed: Most Wanted като издадената през 2005 г. девета NFS игра, новата продукция се разработва от британското студио Criterion Games, производител на Burnout сериите, шутъра Black от 2006 г. и отлично възприетата от критиката Need for Speed: Hot Pursuit, с която в поредицата бе внедрена новата система Autolog.

Подобно на оригиналната Most Wanted, създадена от EA Canada, основен елемент в геймплея на новата игра ще бъде присъствието на полицейски патрули, с които играчите ще се "надбягват" във високоскоростна надпревара. За това свидетелства и поместеният по-горе първи официално разпространен кадър от новата Most Wanted, илюстриращ момент от гонка с участието на BMW и поне половин дузина полицейски коли.

Повече подробности във връзка с играта ще бъдат разкрити по време нa тазгодишното издание на E3, което ще се проведе между 5 и 7 юни.

Сподели.