Electronic Arts обявиха FIFA 13

Pinterest LinkedIn +

FIFA 12 все така е сред топ 5 бестселърите на Острова от началото на 2012 г., като още в началото на годината стана най-доходоносната спортна игра в историята, а Electronic Arts вече обявиха следващото заглавие от касовата поредица.

FIFA 13 ще излезе за PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2, Vita, Wii, PSP, Nintendo 3DS, iOS и Android мобилни устройства тази есен. Xbox 360 и PlayStation 3 версиите ще поддържат съответно PlayStation Move и Kinect.

Сред промените и подобренията, извършени по FIFA 13 спрямо издадената през септември миналата година FIFA 12, са още по-добрият изкуствен интелект, още по-реалистичната система за дриблиране – Complete Dribbling, вдъхновена от стила на Лионел Меси, новият Player Impact Engine от второ поколение, използван при борбата на играчите за позиция и стълкновенията с футболисти от противниковия отбор, както и ревизираният Career Mode, който би трябвало да удовлетвори и най-големите критици на играта.

Подробна информация за всички най-съществени промени по геймплея на FIFA е налична в сайта на EA Sports, откъдето феновете на FIFA ще могат да научат първи кои ще са новите игрални режими, които ще дебютират във FIFA 13.

Сподели.