След Кати Пери, и най-известният блогър в света Перез Хилтън възхитен от Азис

Pinterest LinkedIn +

Азис става все по-примамлива тема за изданията извън България. Поредният път, в който страната ни бива свързвана най-вече с неговото име, е благодарение не на друг, а на най-известния светски блогър не само зад Океана, но и въобще в света - Перез Хилтън (Perez Hilton).

Eксцентрикът с лилава коса, който е не по-малко екстравагантна личност и от самия Азис, публикува в блога си новия видеоклип на родната звезда - "Хоп", и дори похвали творчеството на попфолк изпълнителя.

Традиционно щедър на саркастични коментари, този път Перез Хилтън се изказва по-скоро ласкаво, като публикацията е озаглавена "Той се завърна", а в нея блогърът не пести суперлативи за новото видео към песента "Хоп".

И ако приемем, че тук мотивите може би се крият в сходните "виждания" на Азис и Перез Хилтън за света като цяло, то какво да кажем, като си припомним, че само преди седмици същият този видеоклип бе публикуван от самата Кати Пери (Katy Perry) в профила й в социалната мрежа Twitter?!

Или както можем просто да обобщим – "обичам българските думи, що слушам по поля и друми, обичам хубавите песни и приказките ни чудесни"…


Сподели.