Кристен Стюарт, Чарлийз Терон и отровната ябълка! Трейлър и behind the scenes видео на "Снежанка и ловецът"

Pinterest LinkedIn +

В мрежата се появи дебютният трейлър на една от най-очакваните продукции на Universal Pictures за 2012 година - Snow White and the Huntsman, базирана на популярната приказка на Братя Грим за Снежанка и седемте джуджета. Въпреки че е режисиран от абсолютния дебютант в света на седмото изкуство - Рупърт Сандърс, филмът впечатлява с изключително атрактивен каст.

Главните роли са поверени на звездата от хитовата фентъзи сага "Здрач" (The Twilight Saga) - Кристен Стюарт (Kristen Stewart) като Снежанка, носителката на Оскар Чарлийз Терон (Charlize Theron) като злата й мащеха, а в тази на алкохолизирания ловец ще се превъплъти австралиецът Крис Хемсуърт (Chris Hemsworth). 

В актьорския състав са още имена като Йън Макшейн (Ian McShane) и Сам Клафлин (Sam Claflin) от "Карибски пирати: В непознати води" (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides), Боб Хоскинс и Рей Уинстън.

Както при повечето класически екранизации, и тук историята е леко променена, като се съсредоточава върху взаимоотношенията между Снежанка и местен ловец, нает от злата й мащеха, за да се отърве от нея. Вместо това обаче, ловецът се влюбва и се превръща в неин закрилник.

Официалната премиера на Snow White and the Huntsman е предвидена за 1 юни, а в България чакаме филма седмица по-късно. Дотогава – постер, дебютен трейлър, както и behind the scenes видео от снимачната площадка.


Сподели.