Слави Трифонов: Продължаваме напред

Pinterest LinkedIn +

Днес Слави Трифонов няма да излиза пред Народното събрание - информираха от екипа на шоумена и приложиха писмо, написано от него.

Ето и текста на писмото:

"Явно да приемеш волята на суверена, изразена в Референдум, е нещо много сложно. Поне така изглежда според действията на българските депутати. А всъщност е толкова просто. Има референдум. Суверенът се е произнесъл категорично. Депутатите го приемат. И... както казва един популярен български боксьор - "продължаваме напред".

Днес началото на приемането на волята на 2 милиона и половина българи бе дадено. Сложно или просто - но беше започнато.

И сега ще стане ясно дали това е театър с цел трупане на народна любов, или са реални действия с цел приемане на мажоритарния избор в два тура, намаляване на държавната субсидия на един лев и задължително гласуване на избори и референдуми. От действията на депутатите през следващите два месеца ясно ще се види кои са там, за да работят в интерес на хората и кои са там, за да работят за своя собствен интерес".

Обръщението на Трифонов идва, след като дни наред той стоя пред Парламента, настоявайки народните избраници да обсъдят резултатите от Референдума, проведен по негова инициатива.

Сподели.