Skylanders Giants с премиерна дата

Pinterest LinkedIn +

Най-новото попълнение в популярната платформър поредица Spyro the Dragon, Skylanders Giants, ще се появи за Xbox 360, PlayStation 3, Wii, 3DS и PC на 19 октомври, обявиха Activision.

Също като Skylanders: Spyro's Adventure, на която е пряко продължение, Skylanders Giants се разработва от Toys For Bob. Това, по което не прилича на никоя друга Spyro the Dragon игра, е наличието на много по-големи по своя размер персонажи, откъдето идва и заглавието й.

Обявявайки премиерната дата на Skylanders Giants, Activision представиха и един от осемте типа гигантски персонажи/фигурки – пчелата Swarm. Роден в кошер, който споделя с 9000 свои роднини, Swarm пораства до необикновени размери, поради което се налага да напусне дома си и да се сблъска със света навън. Така той се озовава по средата на конфликта между Giants и Arkeyans.

Освен фигурките/персонажи гиганти (други такива са Bouncer, Crusher и Tree Rex), в Skylanders Giants "участват" осем LightCore Skylanders, излъчващи светлина, когато бъдат доближени до Portal of Power, както и всичките 24 фигурки/персонажи от първата игра, но във видоизменен вид.

Сподели.