Skunk Anansie издават нов албум, тръгват на турне в Европа

Pinterest LinkedIn +

Британската рок банда Skunk Anansie обяви, че през септември 2012 година ще издаде нов албум – пети поред в дискографията си. До няколко дни ще станат ясни и датите от предстоящото европейско турне на музикантите в негова подкрепа.

Те ще са 20 на брой и ще са единствените концертни изяви на Skunk Anansie за цялата 2012 година, като последната дата е 1 декември. Тогава Skin и компания ще свирят в лондонската Brixton Academy – единственото им участие на Острова.

Що се отнася до наследника на издадения през септември 2010 година Wonderlustre, класирал се в Топ 20 на европейския чарт за албуми и на първо място в Италия, той все още е неозаглавен. По него музикантите работят с лондонския продуцент и звукозаписен инженер Крис Шелдън (Foo Fighters, Garbage, Feeder, Biffy Clyro, Oceansize, Pixies), извършил смесването на Wonderlustre.

Пълният списък с датите от турнето на Skunk Anansie, които направиха осемгодишно прекъсване в кариерата си между 2001 и 2009 година, ще бъде оповестен на 25 април, когато ще стартира и предварителната продажба на билетите за отделните концерти.


Сподели.