Скре4 промотират сингъл чрез изложба

Pinterest LinkedIn +

На 7 март /неделя/, 7 ден от седмицата, от 19.00 часа в галерия “Мургаш” ще бъде открита изложба пастел на младото дарование Камен Александров. Известен повече като китарист на алтернативната група Skre4, Камен решава да покаже, че освен с “кофичка и лопатка”, разполага и с пастели. От година насам ги използва по предназначение и резултатът е събран в експозиция под мотото “В ОЧИТЕ НА ХОРАТА”

Защото в очите на хората...

... личното пространство е вибриращ прайм тайм, в който е по-лесно да си назначиш сценарист, отколкото да се научиш сам да пишеш
... е по-важно следствието, а не причината
... се появява отговор още преди да бъде осъзнат въпроса

Идейната концепция на изложбата е подкрепена със саундтрак. Сингълът “А вие спахте ли добре?” от дебютният албум на група Skre4 – “Spe4”, ще бъде промотиран пред публика на 7-ми март /неделя/ от 19.00 часа в уютната къща на “Мургаш” 6 /в опасна близост до сградата на БНТ/.

Парчето развива идеята за медийно генерираната реалност, в която малкия човек намира фатална сигурност. За правилата, които определят личността като такава ... в очите на хората. Камен ще подскаже какво има предвид чрез арт-пърформанс върху голо тяло и солидна мултимедиа.

Казано накратко:
“...Много искам да съм печен,
Без да бъда разсъблечен...”
...В очите на хората.

Официален сайт на група Скре4:
http://skre4web.hit.bg
Сподели.