Скарлет Йохансон е ултра-поп и по-сладка от бучка захар в Candy (Аудио)

Pinterest LinkedIn +

Помните ли албума й с кавър версии на Том Уейтс? А знаете ли, че не някой друг, а именно тя изпълнява Brass in Pocket от саундтрака на Lost in Translation, Freedom '90 и Frere Jacques от The Nanny Diaries и The Moon Song от Her, в който дори само гласът й ни беше достатъчен, за да се влюбим в нея подобно на героя на Хоакин Финикс? Дами и господа, представяме ви Скарлет Йохансон и най-новия й музикален проект - The Singles.

Не оставяйте малко безинтересното, с нищо невпечатляващо име на тази група – да, група, защото Скарлет е събрала половин първодивизионен женски футболен отбор в студиото – да ви заблуждава.

The Singles е ни повече, ни по-малко супергрупа, в която освен 30-годишната звезда от фантастични Under the Skin, Lucy и предстоящия Ghost in the Shell участват Есте Хаим от инди сензацията Haim (на барабаните), Холи Миранда, Джулия Халтиган и Кендра Морис. А, да, и вездесъщият Дейв Ситек от TV on the Radio, чийто продуцентски "печат" обикновено е достатъчен гарант за всеки експеримент, в който е замесен."Идеята беше да се получи супер поп денс музика, написана и изпълнявана от момичета. Исках да звучи като някоя от тези ултра поп банди, но с щипка ирония, малко като на шега", коментира актрисата проекта, и в частност току-що разпространената в медиите песен Candy, посочвайки Grimes, the Bangles и the Go-Go като основни източници на влияние.


Сподели.